Pantofio încălțămintea mea online

Ca blogger și nu doar, ci ca și fată în general, te gândești mereu cum să faci să fi cât mai fashion, cât mai trendy adică cât mai remarcată. Ba chiar aș zice că de cele mai multe ori te gândești cum să faci toate cele de mai sus la un preț accesibil, dacă nu chiar mic, am dreptate, sau nu? Uneori treaba asta cu unicatul ține de stil, că poți purta aceiași fustă ca o mie de alte fete, dacă ai stil, nimeni nu o să remarce că fusta aia e purtată de o mie alte gagici. Alteori ține de site-ul de pe care îți faci tu cumpărăturile. Dacă descoperi un brand nou nouț, atunci ai șanse să fi printre cele norocoase care poartă ceva prospăt ieșit pe piață și deci încă neîntâlnit.
Nu vă pot spune cât de drag mi-a fost când Nicu de la Pantofio, mi-a scris să mă întrebe dacă vreau sa colaborez cu site-ul Pantofio. A fost prima mea colaborare cu un site romanesc, altul înfară de UCCA, colaborare de care sunt foarte încantată. Recunosc că, ca un roman autentic, am avut ceva dubii în legătură cu calitatea încăltărilor, însa am fost plăcut surpinsă. Incălțările alese, arată exact ca în poză. Prețurile celor de la Pantofio sunt surprinzător de mici iar timpul de livrare, cel puțin în cazul meu, a fost super rapid. Îți recomand cu drag sa intri pe https://pantof.io/ sau să arunci un ochi pe Instagramul lor și ca o ultimă sugestie îți propun pagina lor de Facebook.
Nu sunt o mare amatoare a shopping online, mai ales a cumpăratului de încălțări online, dar am zis să Țgive it a  shotȚ, și nu regret că am făcut asta. Îmi place ca pe site-ul  Pantofio în cazul în care nu esti sigur de numărul pe care să-l iei pentru încălțări, te ajută ei cu măsuratorile în centrimetrii, ceea ce e genial. Prețurile cum am spus mai sus sunt super rezonabile pretându-se calității. Când te decizi că ai nevoie de o nouă pereche de espadrile, pantofi, sandale sau tenisi, atunci aruncă un ochi pe  Pantofio.

I was wearing Pantofio shoes, Rosegal shirt, Sammymydress bag and Tally Weijl jeans

Today’s motto: “A shoe is not only a design, but it’s a part of your body language, the way you walk. The way you’re going to move is quite dictated by your shoes. ”

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.