Wear what makes you feel awesome!

  Aţi observat că voia bună provine din toate lucrurile subtile /mărunte? De la oameni la haine, animale, o mâncare delicioasă , o carte bună sau un film, un pahar de vin sau o discutie interesantă sau de ce num, de la locul de muncă. Ei bine, ceva ciudat se întâmplă ori de câte ori mă întâlnesc cu băieţii de la UCCA, sinceră să fiu, de la început am fost fascinată de cavalerismul şi după aceea de energia lor şi dorinţa de a arăta oamenilor că buna calitate nu are nevoie de un brand foarte renumit. Mă simt mega veselă ori de câte ori ne vedem la pozat si asta din cauza tuturor hainelor colorate de la UCCA. Ma manifest ca o bombă de energie zâmbăreaţă iar voia buna este răspândită peste toţi.

I was wearing Terranova socks, Ucca blouse, TALLY WEiJL pants, Champion sneakers

Pentru o pată de culoare în ținuta ta, recomand aceasta tunică înflorată. Energia pozitivă lovește la prima sau a doua purtare, depinde cat ești de încordată. 🙂

Ținuta ta este una lejeră perfectă pentru un început de toamna, această tunică îți va da plusul de culoare necesar. Zâmbetul vine cu prima purtare.

Toamnei uneori îi e asociat curcubeul, nu? După o ploaie răcoritoare și un soare dogoritor, avem un curcubeu minunat. In zile ploioase fără curcubeu, această tunică este perfectă.

 

Lumina caldă a unui lan de floarea soarelui sau a unui lan de grâu, toată această energie coloristică concentrată în această tunică îți va da un bust plăcut de energie.

Pastelată sau nu ziua ta abia începe. Albastrul din aceasta tunică merge bine la orice ți-ai propus să pui pe tine azi.

Today’s quote : “I’ve got no respect for any young man who won’t join the colors.”

Have you noticed that good vibes come from all the subtle/small things? From people to clothes, animals, food, a good book or movie, a glass of wine or an interesting chit chat or why not  from your job. Well..something strange happens whenever I meet the UCCA boys, honest to be from the beginning I was fascinated by their gallantry and after that by their energy and their will to show people that good quality doesn’t need a huge brand. I feel like smiling all the time whenever we take pics because of all the colorful  UCCA clothes. I act like an energy smiling bomb and the good vibes are spread all over the place.

You may also like

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.