31 de lucuri despre mine

Soooo hai să ne cunoaștem, sau mai pe șleau hai să-ți mai spun una alta despre mine, că văd că tu nu ești așa comunincativ, guraliv sau deschis ca și mine. Și nu că te condamn, că sincer și monologurile îmi sunt super familiare, deși aș mai prefera și-un dialog pe ici pe colo. 🙂 Să dam play atunci la lunga listă cu “detalii”.

 1. Am avut si cred ca încă am o sumedenie de porecle.. Unele îmi plac sau le tolerez și altele îmi displac profund.. Sooo here we go: Mogli, Misi, Misurgela, Isaura, Fishu, Picea, Mița, Ela, Micky, Micaciu, Miți, Urâțela, Zână.
 2. Mama e olteanca 100%, tatăl biologic cică e moldovean, iar eu am petrecut verile la bunicii din partea tatălui (vitreg), în inima ardealului, agh, sunt născută în București și trăiesc în Timișoara (exact asta sunt, un amalgam de chestii, uneori și pentru mine inexplicabile).
 3. Mi-e frică să nu rămân știrbă.
 4. Vorbesc incredibil de mult și dau sfaturi fără să-mi fie cerute.
 5. Am prins gustul călătoriilor acum câțiva ani, doar…
 6. Îmi place să gătesc sănătos pentru cei dragi.
 7. Între mare și munte, fără dubii aleg muntele!
 8. Vreau să merg într-o tabără de meditație sau o lună să locuiesc într-un templu sau printre întelepți (chiar o viață, nu cred că aș putea) :).
 9. Cred că muzica e cel mai dulce și amar instrument de tortură, te poate duce unde vrea, fără ca tu să ai drept de apel.
 10. Nu-mi plac schimbările deloc!
 11. Nu sunt prea romantică, fiind prea ocupata cu a fii copilăroasă .
 12. Provin dintr-o familie foarte “diversificată”, din asta reieșind faptul că am 4 frați vitregi pe care îi iubeșc (deși pe fratele după tatăl biologic nu-l cunosc)
 13. Cred cu tărie că părinte e cel care te crește, asta le explic și pisicilor –> sunt adepta adopțiilor.
 14.  Nu înțeleg homofobia, rasismul, naționalismul exagerat, pur și simplu nu înteleg ura nejustificată și nici fotbalul, shit I said it out loud :)))
 15. Animalele mele preferate sunt porcii și vacile
 16. Prima tigară și beție le-am tras cu tata si Iulia (bff) la un meci de fotbal ?.
 17. Primul meu sărut a fost cu o fată. Și multe din următoarele săruturi.
 18. Cea mai veche prietenă a mea, este fata prietenei mamei mele, mamele nostre știindu-se de la 20 și ceva de ani.
 19. Prima mea cea mai bună prietenă, este Iulia, fiind singurul om, care în clasa I a vorbit cu mine și a vrut sa fim colege de bancă, încă din prima zi de scoală am rămas bff’s.
 20. Nu am secrete față de mama, vorbim efectiv tot.
 21. Am citit doar o carte de Dostoievski… și în general n-am prea citit cărți “consacrate”, deși citesc destul 🙁  Shame on me!
 22. Bunicii din partea tatălui au fost my role models, bunica m-a învățat să gătesc, să croșetez, să fiu harnică. Ea îmi zicea Ela. Îmi e super dor de ei,offf
 23. Multe nopți le-am dormit la mama la muncă, pe scaune lipite între ele ca să fie pat.
 24. Când mi-am luat apartamentul nici bani de wc n-am avut, mâncând zacuscă și murături timp de 3 luni, abia acum mi-a trecut greața de zacusă. :))))
 25. Sunt repezită și nu gândesc de 2 ori înainte de a lua o decizie sau de a spune ceva, așa am facut și cu apartamentul, dar nu regret.
 26. Sunt destul de ambițioasă, mai ales când vreau să dovedesc ceva.
 27. Îmi doresc să știu mereu la ce se gândesc oamenii, asta făcându-ma dubioasă pe alocuri.
 28. Timp de 9 ani am avut o bunică de seama mea, p.s am uitat cumva să zic că provin dintr-un neam destul de neobișnuit?
 29. Iubitul meu e mai mic ca mine cu 5 ani si  8 luni.
 30. Am avut o relatie de 11 ani înainte, după cum spuneam nu-mi plac schimbările
 31. Criptonita mea este coriandrul!

I was wearing Rayban sunglasses, Versace watch, Zaful blouse, Bershka pats, Meli Melo necklace, Calzedonia socks and no name boots and bag

Today’s motto: “Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter and those who matter don’t mind.”

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.