Accesorize you summer, part II

Hello girls, For all my readers, I apologize for this post. Is written in Romanian, since it’s about an event in the town I live in. It’s about hand made things and fashion. A bunch of creative girls and and some bloggers will gather and make a lovely evening all about how to accessorize your summer.  Now back to my sheep. :)))Sunt chic, sunt colorate deci trebuie sa ai macar un papion Happy bow ties by Rodica Dumitru. Le gasesti in aceasta Sambata, la Show-Up! Accessorize your summer outfits. Cei care le au, deja le poarta.

 

 

GIO Studio, cel mai nou brand romanesc de accesorii si bijuterii create manual, indica noul trend printr-o nota minimalista, pornind exact de la aceasta premisa.
Rezumandu-se la geometrie, pornind de la simbolul perfectiunii-cercul si derivate ale acestuia, bijuteriile GIO Studio pastreaza un aspect natural, aproape neslefuit, in crearea accesoriilor din materiale neconvenţionale. Aspectul rece al metalelor si al cristalelor clare ne induc perfect iîn trendul acestui mileniu, in care primeaza originalitatea si spiritul de apartenenta in acelasi timp!
 Mai multe detalii gasiti pe www.giostudio.ro .

 

 

Bijuterii cu aer contemporan, creatii cu o linie unica si plina de imaginatie, Bijoux By LD vine la Show-Up! Accessorize your summer outfits sa ofere un nou sens cuvantului unic.
Ne vedem sambata,cu ale lor creatii minunate!

 

 We  bohemian style! Updatate intr-o cheie moderna, accesorile cu detalii inspirate de natura devin unele dintre cele mai chic alegeri ale sezonului. Show-Up! Accessorize your summer outfits te surpinde cu  Flowers In Your Hair. Sunt perfecte pentru petrecerile si plimbarile din  vacanta.

La Show-Up! Accessorize your summer outfits moda intalneste arta. Vino cu o pereche de pantofi sau tenisi pe care sa-i pictam impreuna cu Ioana  si Denisa de la Tourmaline Boutique. Viziteaza
www.tourmalineboutique.com pentru a te inspira si vino sambata 28 iunie, la Sevastia’s Book sa descoperi cum sa fii unica intr un mod indraznet.

 

”Suntem oamenii care cred in detaliile care fac diferenta. Tocmai din acest motiv am ales sa va personalizam tinuta. Stim cat de important este sa te simti special in fiecare zi. In marea de curente handmade si de artisti care ne bucura ochii, incercam sa aducem ceva nou în industria artei vizuale, prin combinatii inedite de forme, culori, materiale si texturi. Decoram vieti, creionam ambiente!” Injectati  un plus de efervescenta tinutei cu ajutorul unui accesoriu spectaculos in culori vibrante, precum accesorile Atelier de creatie Biannchy. Asociati-le cu o rochie-camasa din bumbac si o pereche de pantofi fara toc. Nuantele electrice vor creste doza de vivacitate a acestui look primavaratic. Si mai multe culori gasiti pe https://www.facebook.com/biannchy

Pentru a surprinde frumusetea evenimentului, Klaudia de la KK Photography va fi acolo. Va steptam in data de 28.06.2014 la Sebastia’s Book la ora 14.

You may also like

8 Comments

  1. Omg I love each and everything in this post! I wish I could own all of these lovely pieces! 🙂

    Thanks a lot for your sweet comment on my blog!! Would you like to follow each other via gfc, bloglovin, instagram, twitter, facebook and g+? Do visit my blog and let me know where you follow and I will follow back right away!! 🙂

    Kisses
    http://www.myfashionfootprints.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.