Black mask review

Sorry for this, but this post will be in my mater language,Romanian since it’s a review of a the peel-off black mask , but one made here, locally with natural ingredients.

Salutare tuturor.
M-am decis să fac review măştii negre, întrucât eu sunt mulţumită de rezultat şi am văzut că este mare nebunie cu ea. Nu mulţi sunt cei care ştiu, dar eu iubesc să folosesc produse cât mai naturale, şi dacă se poate şi cât mai locale. Nu stau bine la capitolul răbdare, iar aşteptarea mă omoară. Uite aşa am descoperit-o pe Monica Herban, un om, care m-a cucerit de la primul schimb de cuvinte.
Despre produsele ei pot spune că sunt minunate, am folosit multe din ele: scruburi, săpunuri, crema de faţă, ceară pentru barbă (că este necesară uneori, când am barba rebelă.. glumesc, era pentru iubitul meu :)))) sarea de baie şi acum aceasta masca neagră. Am vazut ca mai are şi alte produse, precum balsamuri de buze sau uleiuri de masaj. Pot spune că mi-am prins puţin urechile în procesul de bain marie, însă restul procesului de preparare este super uşor. Şi da, masca o prepari singur, pentru că poţi, Monica îţi da toate detaliile necesare. 🙂
După cum spuneam joviala Monica, prepară produsele în 2 – 3 zile, şi uneori dacă este necesar primeşti instrucţiuni de folosire, în scris ca în cazul măştii negre, sau verbale în cazul altor produse. Recomand cu căldură produsele ei, naturale, lucrate cu drag şi voie bună, la preţuri mai mult decât accesibile şi livrate cu o energie pozitivă şi zâmbete. Toate produsele ei au mirosuri delicioase şi calitate pe măsură.

Nu ştiu dacă am reuşit să surprind foarte bine în poze efectul măştii, însă să ştiţi că eu sunt mulţumită de ea. Sper că v-a plăcut postul şi că l-aţi găsit util. Recomand cu tărie produsele naturale şi cele făcute de Monica, cred că trebuie să avem grijă de tenul nostru. Pe curând, Mihaela

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.