Despre modă și nicidecum despre referendum

Simt nevoia să încep cu afirmația următoare “nu sunt o persoană care crede în biserică”. Dar totuși cred în ceva, fie el Dumnezeu, Buda, Alah, Shiva, destin, ceva-ul acesta nefiindu-mi clar precum lumina zilei, nu-l pot explica. În aceeași oală,  a celor neexplicabile este și iubirea, întrucât nici pentru iubire nu există o rețetă, este o reacție chimică, ceva astral, ceva peste noi. M-am lăsat tare mult afectată de referendumul acesta, întrucât mi-am dat seama că evoluția aia care se presupune că am făcut-o defapt este o fațadă. Ne-am întors în timp, și iar am început să ocărâm ceea ce nu credem că se “supune” normelor creștinești. Deci, dacă bine îmi aduc aminte, oamenii pot da cu pietre dacă se știu fără de păcat, nu? Păi tare mulți au împroșcat venin deși nu cred că erau chiar fără de păcat. Ne întoarcem iar la vechile tradiții, să ardem vrăjitoarele, acum transformate în “gay”, doar pentru că nu întelegem ce se întâmplă?
Înțeleg fricile oamenilor în legătură cu noul, sau cu casătoria între gay, dar sincer frica e una și ura pe care majoritatea creștinilor fără de păcat o au împotriva gay-lor este cu totul altceva.
Este perfect normal ca oamenii să aibă păreri contradictorii, dar oare este tot atât de normal să fim răi unii cu alții din cauza asta? Sau este încă și mai normal să te opui vehement unui lucru pe care mintea ta, poate îngustă nu vrea nici măcar să-l conceapă? Am auzit multe motive pentru care oamenii se împotrivesc căsătoriei între 2 persoane de același sex precum:

 • E păcat pentru că, casatoria e sfântă și a fost decis să fie făcută între un bărbat și o femeie. Eu zic că biblia tot de om e scrisă, și probabil când s-a scris nimeni nu s-a gândit prea departe. A fost scrisă doar să domolească omul, care atunci încaă avea latura animalică destul de pregnantă.
 • Dacă doi gay adoptă un copil, acesta va fi clar gay. Dar dacă acei 2 gay îi oferă un camin normal unui copil abuzat de părinți, sau chiar abandonat, nu fac un bine? Nuuuu, mai bine lăsăm copilul ăla vai și amar de el decât să crească într-o familie așa, nu?
 • Homosexualitatea este o boală. Pai dacă e o boală de care oamenii nu mor, nu e contagioasă și nu vor să se trateaze atunci să-i lăsăm. Fiind o boală, automat copilul adoptat de ei nu v-a fi gay pentru că boala nu e contagioasă, nefiind abuzat la casa de copii sau de ceva preot mai dezmățat, ori mai stiu eu ce tragedie.
 • Oamenii se dezgustă și nu vor ca copii lor să vadă doua persoane de acelși sex cum se sărută în public. Pai sincer vorbind, eu una, în public nici măcar 2 persoane de sexe diferite nu vreau să vad cum iși baga limbile în gât, mă dezgustă, pentru asta ai intimitatea casei unde faci ce vrei cu cine vrei. Și dacă se țin de mână 2 persoane de același sex, ce? Eu merg uneori cu mama de mână, asta de ce nu e strigător la cer? Că lumea nu ne știe legătura, nu? Deci faptul că 2 persoane de acelși sex se țin de mână, nu o să-ți traumatizeze copilul, decât tu, daca te apuci să-i împui capul cu homosexualitate si alte aberații. Dacă nu-ți place să vezi 2 persoane de același sex că se sarută, mută-ți privirea, și ai scăpat de problemă.
 • Nu alegi să fii homosexual, cum nu alegi să-ți placă muzica sau să știi să desenezi, te naști așa . Și doar pentru că te naști diferit, nu trebuie să te simți nelalocul tău în lumea asta plina de parveniți, care au fetișuri cu te miri ce dubioșenii, însă homosexualii sunt adevărata problemă.
 • Am mai auzit frica asta de teribilism, că, copilul vede și i se pare cool și încearcă. Pai ok, copilul nu vede multe, dar din instict încearcă..poate să-i placă sau nu. Teribilismul e una și înclinația e alta. Daca el vrea să încerce, e liber, nu-l poți constrânge. Dacă e doar teribilism, o să treacă , așa că nu îngrădii copilul, doar pentru că ție ți-e frică. O sa încerce multe lucruri mai rele ca un sărut cu o persoana de același sex…stai liniștit.
 • Revin la religie, dacă e păcat sau nu, nu cred că scrie clar în biblie, însă acolo clar scrie să-ți iubești aproapele, și nicăieri nu scrie nimic de ură, ba mereu tre să întrorci și ailalt obraz, nu?
 • Ultima chestie ce am auzit-o sună ceva de genul, că dacă acceptăm căsătoria între gay, atunci curând o să acceptam și pedofilia..dar scuzați că va zic, a fi pedofil implică o persoana care nu-și dă acordul, idem pentru viol și etc. Pedofilia nu poate fi veci comparată cu homosexualitatea, așa că dacă legalizăm casătoriile între gay, nu e ca și cum deschidem poarta catre alte legalizări care chiar sunt dezgustatoare.

Dacă un moș își trage ca nevastă o puștoaică de 18 de ani, nu te dezgustă, nu? Nu semnează nimeni petiții împotriva asta, că deh, e fata și băiat, nu contează că ea are 18 ani și el 65, de ce ar conta atâta timp cât pot procreea. Dacă copilul tău e gay, ce faci? Îl tratezi? Cum? Sau îl dezmoștenesti și uiți de el? Nu-ți dorești să fie fericit, să aibă și el o familie a lui? Dar toți preoții ăia de care uităm, că deh sunt oameni cu credință, de ei de ce nu zice nimeni nimic? De ce nu se face o lege ca de fiecare dată când un preot este prins că molestează copii, să schimbe biserică într-o casă de copii? De ce să ne certăm pentru că cutărescu vrea casă cu cutărescu deși au același sex, când am putea să ne unim, și să-i ajutăm pe acele miliarde de oameni, copii, femei, bărbați, fără ajutor fara nimic. De ce ne împotmolim în căcaturi așa mărunte, când sunt atât de multe alte lucruri care chiar au nevoie de atenția noastră? Bolnavii ăia pe care trebuie să-i tratezi sunt:pedofilii, zoofili, necrofilii, violatorii, cei care-și violează fetele, aceia, nu homosexualii, care nu forțează pe nimeni să facă ceva împotriva voinței lor..iubesc și ei ca tine, ca mine, iubesc un om, nu un barbat sau o femeie, ci un om, că în esență aia suntem oameni.

De ce ținem mortiș să damnăm la dispreț, privăm de dreptul unei familiei sau să batjocorim mereu fie la muncă sau la școală, homosexualii, pentru că sunt “bolnavi”? Creștinii, au ales să lupte împotriva acestui referndum (stupid) cu ură și cu furci, nicidecum cu inima. Ei se opun căsătoriei între două persoane de același sex, ceea ce înteleg, e parerea lor și dreptul lor. Dar majoritatea nu se opresc aici, majoritatea aruncă cuvinte grele și rele împotriva homosexualilor. Un adevărat creștin, nu trebuie să aiba loc în inima lui decât pentru iubire..nu de dispreț și ură pentru ceea ce el nu înțelege. O minte îngustă te face urât și rău. Și căsătoria nu e pe viață? Păi hai să dăm cu pietre și să ne opunem divorțului, că nah, nu e firesc, nu?

De ce nu există un rederendum prin care:

 • Să oprească femeile să mai facă copii, dacă îi părăsesc în spitale sau casele de copii
 • Să oprească familiile să mai facă un alt copil, pentru pensii alimentare sau muncă în ogor că să-și întrețină ceilalți 5 frați
 • Să oprească violența alcolicilor asupra copiilor
 • Să fie căstrați toți pedofilii și violatorii
 • Orice om care cerșește să fie obligat să muncească
 • Orice părinte care își trimite copilul la cerșit, să fie pedepsiți crunt

Sunt atât de multe alte lucruri rele care trebuie reparate, însă noi ne-am împotmolit în homosexuali..am creat un crater între oameni, în loc să ne aliem și să facem lumea mai bună. O umplem de alte răutăți și războaie pentru că avem principii și păreri diferite. În loc să căutăm puncte comune, căutam doar punte diferite.. Plus că fraților, homosexualii fac un mare bine naturii, că unii am luat adliteram partea cu înmulțitul și nu ne mai oprim, și vezi tu, pământul ăsta nu poate ține așa mulți. Deci homosexualii, pe lângă că vor adopta un copil nedorit, nici nu se vor înmulții ca iepurii, cum fac unii dintre noi. 😉 See the bright picture.

I was wearing Koton dress(from kids), Stradivarius boots & earrings, Jennifer cardigan, no name bags

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.