Produse naturale preferate

Salut,
De data asta m-am decis să scriu despre produsele mele naturale favorite. Aș zice că de un an, un an și ceva am descoperit și eu că există produse handmade, naturale, fără parabeni, coloranți, aluminiu sau altă nebunie care face mai mult rău decât bine. Acum ceva timp am făcut un review măștii negre de la Monica Herban, de care am fost foarte încântată, așa că m-am hotărât să revin cu o listă de produse naturale pe care le-am folosit sau le folosesc. Am o listă de 5-6 mărci să zicem, de la care cumpăr cu regularitate produse. Am început să folosesc și piatra de alaun, însă mă dau și cu deodorant, nu doar cu ea. O recomand, fiind un mineral recunoscut pentru proprietățiile sale astrigente, antibacteriene și hemostatice. Dacă nu transpiri mult, o poți folosi doar pe ea, pe post de deodorant.

Produsele Monicăi Herban, sub marca SO&MO, până acuma nu m-au dezamăgit. Sunt clienta Monicăi de când am descoperit produsele naturale, o recomand cu tărie. De la Monica am folosit săpunuri, scrub-uri, săruri de baie, ceară de barbă pentru bărbați, masca neagră și crema de față pentru un ten mixt. Din câte șiu Monica nu are site, însă o găsiți pe Facebook, tot acolo gășiți și produsele ei. Sunt tare încântată pentru că am văzut ca face creme pentru protecție solară. După ce revin din concediu vă anunț cum mi s-au părut.

Aly Organic un alt site de unde folosesc șampoane. Alte produse încă nu am încercat, însă știu că au și produse cosmetice naturale, creme, săpunuri, unturi, etc. Sunt foarte mulțumită de șampoanele de aici. Au miros plăcut, curăță bine și nu afectează scalpul sau părul sub nici o formă. Ce pot spune este că, pe părul meu, șamponul nu face extrem de multă spumă, însă dacă pun puțin mai mult, este ok. P.S. Cei de la Aly Organic trimit cele mai adorabile ambalaje și mesaje.

De la Săpun bun, am folosit săpunuri multe, care mi se par super faine, parfumate și lasă piela curată. Ultimele produse achiziționate de aici sunt, o cremă anticelulitică și un demachiant minunat, pe care trebuie să mi-l cumpăr din nou. Nu cred în cremele anticelulitice, pentr că știu că celulita nu dispare fără dietă și sport, însă ce pot spune despre crema anticelulitică, este că lasă pielea moale și parfumată, probabil dacă m-aș da cu regularitate ar fi și rezultate, însă sincer nu o fac :(.  

Endea, este un alt site, de unde mi-am luat apa de lavandă, pe care am folosit-o pe post de apă tonică, sunt mega mulțumită de ea, curăță super bine fața. Am încercat de asemenea deorolul lor (cel de bărbați). Având o culoare gălbuie, la început îmi păta hainele, însă dupa două săptămâni, nu am remarcat să îmi păteze hainele albe, nu știu de ce la început o făcea. Pot spune că nu miros cu el, însă tot transpir, dar eu transpir cu orice deodorant, pentru că transpir eu excesiv. Balsamul de buze de la ei, îți lasă buzele super hidratate, îl mega recomand.

Produsele Luthelo sunt bune, sau ceea ce am folosit eu de la ei, adică săpunurile și să zic și un unt de cocos natural, mega bun. Au și săpunuri intime, care sunt super faine, și mult mai ok decât toate gelurile intime din comerț, pline de porcării.

Sabio, ultimul site despte ale cărui produse pot avea o părere, pentru că le folosesc. De la Sabio, am un antiperspirant, de care am fost tare încântată la început. Are un miros plăcut de lamâie și nu pătează hainele, însă ciudat, spre sfârșit a căpătat o consistență dubioasă și grunjoasă, Acest lucru însă asta nu m-a determinat sa nu îl mai folosesc. Tot de la Sabio am și crema de zi, pe care o iubesc efectiv și un demachiant delicat. Demachiantul este fain, însă nu atunci când ai mult machiaj, ci foarte puțin, eu îl folosesc ca o loțiune tonică mai mult. Balsamul lor de buze este super fain și cu un miros mega delicos.

Sper că postarea mea este folositoare și iluminatoare. 🙂 Adică îmi doresc ca oamenii să fie conștienți că există și alternative ok pentru majoritatea produselor cosmetice, de igienă, etc. O zi cât mai colorată vă doresc și nu uitați să râdeți, Mihaela.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.