“Muttley” steals thoughts.

Am găsit aceste rânduri undeva şi am simţit nevoia să le fur, să le împart cu voi. Primăvară mi-a suflat în gânduri şi mi le-a împrăştiat atât de tare încât nici îndrăgostită să fiu, nu aş fi atât de incapabilă în a lega trei fraze coerente.
“Există întotdeauna un punct în care drumul se bifurcă…fiecare din noi o apucă pe alt drum, gândindu-se că la sfârşit drumurile noastre se vor reuni, din nou. De pe drumul tău vezi cealaltă persoană cum se face tot mai mică. E ok. Suntem făcuţi unul pentru celălalt…celălalt va fi acolo la final. Dar la final se întâmplă doar un singur lucru…Vine iarna. Deodată realizezi că totul s-a terminat, într-adevăr. Nu este cale de întoarcere, simţi asta. Şi apoi încerci să-ţi aminteşti care a fost momentul în care a început totul, şi descoperi că totul a început înainte să te gândeşti. Cu mult înainte; şi acela e momentul în care realizezi că lucrurile se întâmplă doar o singură dată. Şi oricât de tare te-ai strădui, niciodată nu vei mai simţi la fel. Niciodată”

 

I was wearing Firmoo sun glases, Meli Melo headband , handmade earnings, Converse sneakers, Bershka shirt, no name backpack  & pants

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Today’s quote: “I want to do to you what spring does with the cherry trees”

You may also like

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.