New York through my eyes

Mă simt că o dislexică, văd cuvintele plutind în cap dar nu reuşesc să le prind pentru a crea propoziţii şi pentru a vă împărtăşi gândurile mele despre New York. Ai fost vreodată îndrăgostit nebuneşte? Întreb pentru că eu mă îndrăgostesc spontan de te miri ce, precum cărţi, locuri, oraşe şi alte lucruri ciudate. Nu am visat niciodată că voi vizita un astfel de loc … dar viaţa te loveşte când te aştepţi mai puţin. Aşa că, uite-mă aici, în New York, fără a avea marele vis de a cuceri acest oraş. Energia acestui oraş haotic m-a inundat încă de la prima plimbare, în mijlocul nopţii, cred că era … sincer nu-mi amintesc, pentru că bucuria de a mă află acolo, mi-a furat din amintiri.
Acest oraş mare, minunat, agitat, divers şi plin de zgârie nori şi clădiri din basme, m-a ajutat să-mi pierd ancora la realitate, un lucru excelent pentru mine. Pot umilele mele cuvinte să descrie complexitatea acestui oraş? Nu, nu pot. Dar, aş putea încerca să explic modul în care m-am simţit în timp ce rătăceam pe străzile newyorkeze, prin magazine sau diversele restaurante ale acestui oraş.
Toate sugestiile primite, despre ce să vizitezi şi ce este minunat sunt doare nişte non-sensuri, de ce? Pentru că odată ce eşti acolo, totul este plăcut vederii.
Priveliştea de pe Rockefeller este fermecătoare, dar, de asemenea, acoperişul clădirii noastre (etajul 49), în apropierea clădirii Empire State este fără cuvinte, iar dacă adaugi la asta, apusul de soare cu prieteni şi câteva beri, ai ziua vieţii tale şi oraşul New York la picioare. În New York, poţi fi cine vrei tu, nimănui nu îi pasă, acest lucru ar fi un dezavantaj al acestui oraş, toată lumea este absorbită de sine, aşa că lor, nu le pasă dacă eşti cine pretinzi a fi sau nu.
Este greu să fii deprimat sau plictisit în acest oraş, nu contează dacă este Luni sau Vineri, străzile, şi barurile colcăie de oameni. Orice tematica ai visat pentru un bar în New York, există, orice tip de produse alimentare sau magazine, acest oraş are din abundenţă. Dar dacă nu-ţi place să-ţi petreci noaptea pe canapea bucurându-te de un pahar de vin şi de vederea unui oraş luminat, în timp ce ascultaţi zumzetul străzilor, atunci acest oraş nu este pentru tine.
Dacă optezi pentru păsări cântând şi lumina lunii, atunci NY este departe de visarea cu ochii deschişi. Metrourile sunt pline de artişti care nu au ajuns celebri, însă ei încă mai au un vis şi o voce frumosă sau un instrument pentru cu care te poţi delecta cand aştepţi metroul. Time Square este un loc aglomerat, unde este imposibil să-ţi faci o poză, Central Park este locul în care puteţi vedea pe cineva cântând la saxofon din pură relaxare .. Cirque du Soleil sau orice spectacol de pe Broadway sunt doar show-uri

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.