Taggul de Crăciun

Adriana m-a provocat să duc mai departe taggul de Crăciun pe care ea și ea l-a primit de la Andra. Ideea mi se pare super cute, și cred că oricine o poate prelua, e un quiz interesant prin care ceilalți pot să te descopere sau tu să îi decoperi pe ceilalți. Port pijamalele de la “Secret Santa” de anul trecut, pozele fiind de anul trecut de asemenea. 🙂

1. Care este filmul tău preferat de Crăciun?
 Nu am un film preferat de Crăciun. Orice film cu tematica “Crăciun” este bine venit. Anul asta mi-au plăcut super mult: The Christmas Chronicles, The Holiday Calendar, urmate de Christmas Inheritance și The Spirit of Christmas, și probabil mai sunt multe altele pe care încă nu le-am văzut. 🙂

2. Ai avut vreodată un Crăciun alb?
În copilărie din ce îmi aduc aminte, mai mereu am avut un Crăciun alb, cu zăpada până la genunchi, însă în ultimii 4-5 ani, nu-mi aduc aminte să fi avut un Crăciunul alb. Să fie oare de la încălzirea globală? Zic doar să tratăm natura și mediul înconjurător exact cum am vrea să fim și noi tratați. 😉

3. Unde îți petreci de obicei sărbătorile?
De când mă știu obișnuiam să-mi petrec Crăciunul acasă, la Severin, cu familia într-o oarecare măsură,  însă în ultimii 2 ani, vin ai mei la Timișoara, și facem Craciunul tot în familie, doar că nu la San Severin. Daca în adolescență nu întelegeam magia Crăciunului în sânul familiei și preferam cluburile, acum nu-mi pot imagina această sărbătoare altundeva decât, acasă, cu familia și pisicile.

4. Care este melodia ta preferată de Crăciun?
Indubitabil It’s begins to look a lot like Christmas. Dar Shake up Christmas (Train), Frank Sinatra(Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!), All I Want For Christmas Is You (Mariah Carey)  vin și ele din spate cu rapiditate. Sincer ascult colinde din Noiembrie, deci mi-e practic imposibil să am doar O MELODIE preferată. 🙂

5. Deschizi cadouri în Ajun?
Doamne nu!!!Blasfemie!:) Cadourile le deschid dimineața, după ce Mosul a trecut pe la noi și le-a lăsat personal sub brad.

6. Poți să numești toți renii Moșului?
NU! 🙁 Rușine să-mi fie că numai ce am văzut un film unde erau toți renii..dar am uitat 😐

7. Care tradiții te entuziasmează anul acesta?
Nu sunt cu tradițiile, așa că sincer nu știu care m-ar entuziasma.. Sooo, yeah, deschiderea cadourilor în 25 Decembrie rămâne și mâncarea tipică de sărbători.

8. Brad adevărat sau brad artificial?
Toată copilăria am avut brad natural, și iubesc bradul natural, când o să am casă o să am unul în curte. Nu sunt adepta tăierii pomilor, așa că am ales bradul artificial. Știu că mulți zic că fac mai mult rău cu unul artificial, dar eu chiar țin bradul mulți ani, nu doar 1, 2 ani.

9. Care este mâncarea sau desertul preferat de sărbători?
Nu am un fel preferat. Mâncarea este preferata mea sub orice formă, fiind o mare gurmandă…Hmmm, aș zice totuși sarmalele, că dinalea doar de Crăciun primesc :))))

10. Îți place să faci sau să primești cadouri?
Îmi place să primesc cadouri ca fiecărui om, însă mi-am dat seama că sunt enervant de dificilă când vine vorba de cadouri. Nici ce-mi iau eu nu-mi mai place după 30 minute :))) Ador să fac cadouri și le fac nu doar în preajma sărbătorilor. Deci aș zice că înclin spre a face cadouri, nu a primi.

11. Care a fost cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-ai primit vreodată?
Grea decizie, grea dom’le. Sincer probabil cele din copilărie, că atunci eram mai puțin ciufută și mai ușor de mulțumit. Sincer mereu am primit cadouri mișto din simplul motiv că oamenii s-au gândit la mine.

12. Care este destinația ideală de Crăciun?
Acasă, pe canapea, cu familia la un vin fiert și o poveste bună. Sau acasă doar cu Cosmin și pisicii, varianta mai light, fiind asta. 🙂

13. Ești un ambalator profesionist de cadouri sau nu chiar?
Doamne ambalez cu picioarele cadourile.. daca te uiți sub bradul nostru, cadoul meu te zgârie pe retină:))) Dar e ok, iubitul meu e perfectionist, așa că e totul sub control, Crăciunul nu e distrus încă.

14. Cea mai memorabilă amintire de sărbători?
Venirea mamei acasă de Crăciun, în primul an când a plecat să lucreze în Italia, și în anii următori. Fericirea că era acasă si fericirea că venea mai încărcată ca Moș Crăciun, cu cele mai tari cadouri.

15. Când ți-ai dat seama care este adevărul despre Moș Crăciun?
Pfff din cauza curiozității destul de devreme. Și din păcate i-am stricat magia și fratelui meu, când l-am trezit la 2-3 noaptea să o vadă pe mama cum pune cadourile sub brad:( Mama ajunsese să ascundă cadourile la vecini până în ajun, pentru că scormoneam toată casa, nu există colțișor ne scormonit de mine:( Cred însă și acum în Moș Crăciun, pentru că el nu aduce doar daruri materiale..așa că da, Moș Crăciun există atâta timp cât nu uiți să fi bun!

16. Faci rezoluții de anul nou?
Ahahaha, am încercat anul trecut. Esec total, nu sunt omul care să se țina de un plan, nu dacă mă implică doar pe mine. . Am sute de listuțe prin casă, și acum am găsit una.. doamne mă și uimesc cât de optimistă și visătoare sunt, măcar ajută la ceva, îmi aduc aminte ca eu încă sper.

Aș da tagul mai departe Smarandei pentru ca știe să spună ce gândește și pentru că mi-ar plăcea să mai citesc ceva scris de ea.

Today’s motto: “The main reason Santa is so jolly is because he knows where all the bad girls live.”

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.