4 Iulie târziu cu miros de lavandă

Până acum niciodata nu am realizat ce norocoasă sunt că m-am născut pe 4 Iulie sau mai bine zis niciodată nu am realizat că sunt norocoasă și punct. Îți și zic de ce, pentru că există ceva mult mai mare ca ziua mea de naștere, care se sărbătorește în aceiași zi, ziua Americii. Și uite așa, oamenii au asociat acest event super comercializat cu mine. Și cum lumea se uită la tv, mai scultă radio, etc realizează că e și ziua mea și mă sună. Nu e că uităm când e născut X sau Y, este vorba că toți avem prieteni și rude destule. Că suntem ocupați mereu și poate nici nu băgăm de seama ce zi este. Așa că da, mă bucur că sunt eclipsată de ziua Americii, măcar așa rămâne și ziua mea întipărită în mintea oamenilor.

Anul ăsta ca în majoritatea anilor oamenii m-au suprins și m-au făcut să realizez yet again că ai nevoie ca măcar o dată pe an, să fie totul doar despre tine. Să fi în centrul atenției, să fi sunat (deși mă enervează să vorbesc la telefon) cu cele mai bune intenții, să ți se transmită iubire și gânduri pozitive. Bă e chiar mișto o dată pe an să te sărbătorești, chiar e. Deși la mine sărbătoritul anul ăsta a ținut mai bine de o săptămână, a fost chiar mișto. Poate puțin obositor, că deh să stai tot mahmur e muncă grea tare.:)) Glumesc. Încă nu pot zice că vârsta e doar un număr, dar pot zice că ai anii pe care îi porți în inimă. Mulțumesc oamenilor din viața mea, că mă iubesc, că mă răsfață și că mă iau exact așa cum sunt. 

Am întârziat mult cu postarea, deși vremea lavandei a trecut, idem și ziua mea, recomand cu mare drag produsele facute cu și din lavandă de frumoasa Roxana de la Parfum de lavandă și pe Insta o găsiți sub numele de Lavanda lover peretele de vis din dreamcatchere este realizat de creativa mea prietena Monica de la Daydreamer care cu mânuțele ei dibace și imaginația bogată crează bijuterii, tablouri, decorațiuni,etc, toate lucrate manual cu răbdare și interes.

I was wearing Meli Melo hat & sunglasses (handmade added flowers), C&A dress and converse sneakers

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.